Panorame virtuale, imagini panoramice la 360 grade  
Panorame virtuale, imagini panoramice la 360 grade
home romania panoramica romania culturala comunicate de presa servicii demo despre noi

Comunicate de presa

Tezaurul cultural din Bucovina poate fi vizitat si pe Internet!
Continuand programul de promovare a frumusetilor turistice si culturale romanesti, Panoramax debuteaza in 2007 cu un nou proiect ce are ca scop prezentarea, prin intermediul panoramelor virtuale, a lacaselor de cult bucovinene. Serviciul de panorame virtuale Panoramax, impreuna cu CHF International Romania, inaugureaza astfel, la adresa www.panoramax.ro/bucovina, pagina de Internet dedicata acestora. Aici veti putea vedea imagini panoramice ale principalelor obiective turistice si culturale din Bucovina printre care manastirile Voronet, Putna, Sucevita si Moldovita, diferite muzee si expozitii precum si panorame virtuale din orasele Vatra Dornei si Radauti.

Festivalul „Sighisoara Medievala” pe Internet
Anul acesta Festivalul „Sighisoara Medievala” (29, 30, 31 Iulie) se poate mandri cu prezenta sa pe Internet. Serviciul de panorame virtuale Panoramax inaugureaza cu aceasta ocazie sectiunea dedicata cochetului oras la adresa http://www.panoramax.ro/sighisoara. Aici veti putea gasi panorame virtuale ale principalelor obiective turistice, panorame create in mod special pentru acest eveniment.

Vizita virtuala a centrelor de cultura din Romania
Incepand cu data de 24 Aprilie 2006, Panoramax, cel mai popular serviciu de panorame virtuale din Romania, a inaugurat o noua sectiune intitulata "Romania culturala" la adresa www.panoramax.ro/cultura.

Hotelul de Gheata poate fi vizitat virtual!
Nu ati vizitat inca Hotelul de Gheata? Nu este nici o problema, Panoramax vi-l aduce la dumneavoastra in casa. Incepand cu 7 Martie, Hotelul de Gheata poate fi vizitat si pe Internet prin imagini la 360 de grade la adresa http://www.panoramax.ro.
Data : Martie 2006

Cinci noi orase, prezentate prin panorame virtuale Panoramax
Orasele Braila, Timisoara, Sighisoara, Sibiu si Cluj Napoca vor fi prezentate prin panorame virtuale in primul semestru al acestui an pe site-ul www.panoramax.ro/romania. Cele cinci orase au primit cele mai multe voturi in cadrul sondajului desfasurat in perioada 10 ianuarie - 9 februarie in cadrul proiectului "Romania Panoramica".
Data : Februarie 2006

Braila si Sighisoara, surprizele sondajului lansat de Panoramax.ro
La doua saptamani de la lansarea sondajului pentru alegerea celor cinci orase ce vor fi prezentate prin imagini panoramice pe siteul www.panoramax.ro, clasamentul este surprinzator. Pe primul loc se afla Braila, oras aflat la o diferenta de aproape 100 de voturi de municipii mult mai mari precum Timisioara, Cluj Napoca, Sibiu si Constanta. Toate aceste orase ar beneficia de panorame gratuite daca azi s-ar incheia sondajul.
Data : Ianuarie 2006

Romania turistica, prezentata prin panorame virtuale
Serviciul de panorame virtuale Panoramax extinde proiectul "Bucurestiul panoramic" la nivel national. In prima jumatate a anului 2006, cinci orase vor fi prezentate prin imagini la 360 de grade. Sondajul in urma caruia vor fi selectate acestea a fost lansat astazi la adresa www.panoramax.ro/romania.Vizitarea lor va fi gratuita, iar designerii web vor putea utiliza imaginile fara nici un cost.
Data : Decembrie 2005

Orasul Bucuresti prezentat prin panorame virtuale
In premiera in Romania, orasul Bucuresti poate fi vizitat prin intermediul panoramelor virtuale. AC Software a lansat astazi sectiunea "Bucurestiul Panoramic". Parcul Cismigiu, Ateneul Roman, Piata Revolutiei, Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei isi asteapta turistii la adresa www.panoramax.ro/bucuresti
Data : Noiembrie 2005

©2005 - 2013 Panoramax