Ce avantaje are epilarea definitiva cu laser?

Ce avantaje are epilarea definitiva cu laser?

In ceea ce priveste eliminarea firelor de par nedorite de pe suprafata corpului, nu exista solutie mai buna decat eliminarea definitiva cu laser. Acest articol va aduce la cunostinta care sunt cateva dintre motivele datorita carora, ar trebui sa alegeti sa beneficiati cat mai repede de aceasta procedura.

De ce as alege epilarea definitiva cu laser?

Acest tratament corporal este bazat pe tehnologia laser de ultima generatie, care are scopul de a elimina firele de par nedorite de pe suprafata corpului, fara a produce daune pentru pielea din jur.

Exista o multime de motive pentru a alege epilarea cu laser, iar unul dintre acestea este reprezentat de lipsa durerii. Daca pana in prezent va chinuia foarte mult epilarea cu ceara si chiar ati varsat lacrimi din cauza durerii, procedura de epilare laser va elimina firele de par, si nu provoaca durere.

Merita sa alegeti aceasta procedura si datorita faptului ca in afara ca nu va provoaca durere, mai este si foarte confortabila. Nici la prima si nici la ultima sedinta nu veti simti senzatia de disconfort, iar procedura nu are efecte secundare. Deci, merita nu-i asa?

Mai mult decat atat, este de preferat sa va indreptati atentia spre un astfel de tratament si datorita faptului ca poate fi aplicat indiferent daca aveti pielea inchisa sau deschisa la culoare, daca aveti pielea bronzata sau nu. Este o procedura care pur si simplu se potriveste tuturor si care nu provoaca reactii adverse.

Indiferent ca aveti timp liber mai mult iarna sau vara, puteti oricand sa treceti pe la salonul de infrumusetare pentru a beneficia de un asemenea tratament. Trebuie sa aflati insa ca daca pe timpul verii doriti sa urmati aceasta procedura, trebuie ca inainte cu cinci zile dar si in primele cinci zile dupa procedura, sa va feriti de soare.

Este scump acest tratament corporal?

In mod evident, costul epilarii definitive difera de la caz la caz. Cu cat suprafata tratata este mai mare, cu atat si costul va fi mai mare. Este firesc acest lucru pentru ca din zona axilara vor fi eliminate mult mai putine fire de par de exemplu decat de pe picior sau de pe piept.

De obicei, se plateste fiecare sedinta in parte, iar un tratament dureaza cate 6 – 8 sau chiar 10 sedinte, in functie de cat de mare este zona tratata.

Ca sa va faceti o idee, suportati acum costul unui astfel de tratament corporal dar pe termen lung este mult mai util decat epilarea cu ceara sau decat folosirea aparatului de ras, pentru ca rezultatele epilarii definitive sunt vizibile pana la 15 ani (respectand acele 1-2 sedinte anuale de intretinere).

Acest lucru inseamna ca timp de 15 ani nu veti mai cumpara ceara pentru epilat sau aparat de ras, iar astfel veti reusi sa faceti si economii semnificative, desi initial suportati unele costuri.

In mare parte asadar, acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care fiecare persoana ar trebui sa le cunoasca in ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser si avantajele acestui tratament corporal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *