Ingrijirea parului deteriorat exact ca la salon – Olaplex Black Friday

Ingrijirea parului deteriorat exact ca la salon – Olaplex Black Friday

Modul in care se prezinta parul nostru este de cele mai multe ori o alegere, un stil de viata. Atunci cand parul este spalat si/sau frecat agresiv, acesta se va rupe.

Acelasi lucru este valabil si cand il expunem la frig, la caldura, cand il privam de hidratare sau cand apelam la tehnici de infrumusetare ce pot impune colorare si decolorare. In oricare din aceste situatii, parul tinde sa – si piarda din vlaga, din elasticitate, volum sau chiar din rezistenta si stralucire.

Asa ca stilistul iti va recomanda o rutina atenta si aplicarea periodica a unor tratamente concepute special pentru firul tau de par. Cea mai des intalnita recomandare aflata pe buzele stilistilor este de altfel si Olaplex, o gama specializata patentata pentru parul trecut prin procese am le de colorare si decolorare.

Folosindu-le acasa, atunci cand experimentezi sau pentru ingrijirea saptamanala, Olaplex te poate ajuta sa oferi parului intreg necesarul de care are nevoie pentru a straluci din nou si pentru a limita efectele nedorite ale procedurilor de cosmetizare.

Chiar daca, in principiu, produsele Olaplex necesita un buget considerabil pentru a intra in rutina ta, OLAPLEX Black Friday te va invata cum sa faci economii fara sa renunti la aceasta gama de care s-a indragostit parul tau.

Sau poate, vrei sa o incerci pentru prima data, dar iti doreai sa poti beneficia de un pret mai avantajos prin intermediul acestor reduceri OLAPLEX.

Gama completa de ingrijire Olaplex, pentru o rutina ca la salon

Produsele Olaplex s-au dezvoltat de-a lungul timpului, colectia ajungand astazi la un numar de 9 produse ce pot fi utilizate individual, fie asociate intre ele sau utilizate concomitent cu alte produse de ingrijire, inclusiv cu produse de ingrijire a parului mult mai accesibile.

Desi circula ideea ca produsele Olaplex sunt destinate parului blond, afla ca ele pot fi utilizate pe orice tip de podoaba capilara. Pentru efecte mai intense si pe deplin vizibile, sugestia noastra e sa folosesti mai multe produse ale acestui brand care se vor completa intre ele.

OLAPLEX-Black-Friday

Exista atat tratamente intensive pe care le poti folosi ca sa hranesti parul inainte de spalare, precum Olaplex numarul 0 si 3, dar si produse destinate igienizarii parului (sampon si balsam), respectiv solutii destinate spre utilizarea in timpul colorarii si al decolorarii, dar si post-colorare/decolorare, precum Olaplex nr. 1 și 2.

Colectia se completeaza cu masca de par intens hranitoare, dar si cu uleiul de par menit sa ofere un strop de hidratare dupa spalare si sa netezeasca firele rebele si varfurile deteriorate.

Va face Olaplex minuni cu parul meu?

Dincolo de patentul in care producatorii Olaplex au investit de-a lungul timpului, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca nu exista produse miraculoase pentru parul deteriorat.

Astfel, produsele Olaplex vor putea oferi parului acel aspect mult visat de par sanatos, dar este foarte putin probabil sa observi o serie de efecte valide privind actiunea asupra structurii parului afectat.

Linia Olaplex se caracterizeaza asadar printr-o hidratare intensiva ce-ti poate proteja parul de o deteriorare si mai masiva, dar poate oferi si un plus de protectie in timpul procedurilor si al schimbarilor artistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *