Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?

Cum se alege o baterie externa pentru smartphone?

Smartphone-ul este unul dintre cele mai Coola Gadgets pe care il utilizam in viata de zi cu zi, dar avem nevoie de unele accesorii importante pentru acesta. Ei bine, bateria externa este un accesoriu de care putem avea foarte mare nevoie pentru ca ne ofera posibilitatea sa ne incarcam dispozitivele atunci cand nu avem acces la o sursa de energie electrica.

Alegerea unei baterii externe nu este cea mai simpla sarcina, dar acest articol va aduce informatii utile la cunostinta pentru a face cea mai buna alegere privind acest gadget cool.

Dimensiunea fizica a bateriei

Dimensiunea fizica a bateriei este un prim factor important care trebuie luat in considerare pentru a face alegerea corecta. Cu cat bateria are dimensiunea fizica mai mica, cu atat poate fi transportata cu o mai mare usurinta.

Capacitatea bateriei

Este extrem de important sa tineti cont de capacitatea bateriei atunci cand cautati un astfel de accesoriu. Trebuie sa stiti ca pentru un smartphone care are bateria de 4500 mAh, nu este suficienta o baterie care are doar 4500 mAh, pentru ca in timpul transferului de energie de la baterie la telefon, are loc o usoara pierdere de energie.

In aceste conditii, ar fi ideal sa aveti o baterie de 10.000 mAh pentru a obtine o incarcare completa si eficienta. Puteti alege si o baterie de 20.000 mAh, pentru ca asigura cateva incarcari. Aceasta va poate fi de folos, mai ales daca plecati intr-o calatorie cu autocarul si nu puteti sa va incarcati telefonul de la o priza.

Porturile USB

Cu cat are mai multe porturi USB acumulatorul extern, cu atat poate incarca mai multe dispozitive. In cazul in care aveti doua telefoane descarcate, atunci aveti nevoie de un acumulator extern care sa aiba doua porturi USB.

Pentru a incarca doua smartphone-uri insa, este extrem de important ca bateria externa sa aiba o capaciatate cat mai mare. Tocmai de aceea, in aceste conditii este ideala o baterie externa de 20.000 mAh, iar daca veti opta spre un astfel de Coola Gadgets, veti ajunge la destinatie cu telefoanele incarcate.

Carcasa si material

In cazul in care acest bateria va fi utilizata pentru incarcarea unui gadget in aer liber, este important sa va asigurati ca aceasta are carcasa fabricata dintr-un material durabil, iar aluminiul este o optiune foarte buna.

Timpul de incarcare

Aceasta caracteristica este foarte importanta. Daca veti alege un acumulator extern de la un producator de top de pe piata precum Samsung sau Sony, acesta va fi foarte bine calibrat si optimizat pentru a avea nevoie de un timp de incarcare cat mai scurt.

De asemenea, este foarte important ca pe cat posibil sa utilizati un acumulator extern pentru incarcarea smartphone-ului, de la aceiasi firma care a produs si telefonul. Deci, pentru un smartphone de la Samsung ar fi ideal sa alegeti un acumulator extern de la Samsung, iar in tre aceste Coola Gagdets va exista o potrivire perfecta.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii de luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea unui acumulator extern pentru smartphone. Exista insa si alte accesorii care pot fi alese pentru telefoanele de ultima generatie, cum ar fi incarcatoarele wireless, castile fara fir, etc. Exista multe gadgeturi interesante care sunt compatibile cu smartphone-urile azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *